Optreden 7 juli 2019

Het Zeeuws Mannenkoor werd opgericht in 1972 en telt nu circa 52 leden. Daarvan zijn er sommigen al meer dan 40 jaar lid en dat illustreert de betrokkenheid van de leden bij het koor. Stuk voor stuk zijn zij er trots op deel uit te maken van het Zeeuws Mannenkoor.

Het koor heeft een uitgebreid repertoire, dat zich uitstrekt van volksliedjes tot klassieke en gewijde muziek, een en ander zowel in het Nederlands als in vreemde talen.

Vanaf 2000 tot 2003 en nu weer sinds 2010 is Gunita Kronberga de dirigente van het koor. De pianobegeleiding wordt gedaan door Imelda Hack-Brugmans.

Er zijn verschillende LP’s en CD’s van het Zeeuws Mannenkoor verschenen, de laatste is CD heet ‘Hart van mijn land’.Luister hier naar de medley met o.a “We’ll meet again” en bekijk de foto’s die Cees Hoogesteger van het optreden maakte.

You may also like