Optreden 30 juni 2019

Op zondagmiddag 30 juni speelde ook dit jaar de Bigband Zeeuwse Muziekschool weer in de Manhuistuin! De band bestaat al meer dan 25 jaar en bestaat, naast een vaste kern volwassenen, uit jonge talentvolle Zeeuwse muzikanten. De laatste jaren heeft de band zich ontwikkeld tot een energieke en enthousiaste groep, die bij vele gelegenheden van zich heeft laten horen. Naast een groot verschil in leeftijd heeft de bigband ook een zeer veelzijdig programma. Van oude bigband muziek tot aan moderne knallers. Vorig jaar nog, met als “suprise act“ Lois en Dax, nu als volwaardige show met zang.

Kortom, het was een swingende en knallende show.Luister hier naar “This Cat is on the hot tin roof/Cry me a river” en bekijk de foto’s die Cees Hoogeteger van het optreden maakte.

You may also like