Optreden 23 juni 2019

In het jaar van haar 120 jarig bestaan trad Brassband Excelsior voor u op onder leiding van haar kersverse dirigent Joeri Van Hove. We brachten u een vlot programma, met verschillende muziekstijlen.
In ons jubileumjaar kunt u de brassband ook beluisteren tijdens het concert bij het Jachthuis op zondag 7 juli, en op zondag 29 september tijdens het slot concert van het Gerard Menken Festival, in de Geerteskerk te Kloetinge. We spelen dan onder andere een speciaal voor deze gelegenheid geschreven werk voor koor en brassband, gebaseerd op een thema van de hand van deze veelzijdige Kloetingse kunstenaar, m.m.v. het koor Musica Cordis.

Graag tot ziens op onze concerten!Luister hier naar “Cats Tales” door Brassband Excelsior uit Kloetinge, en bekijk de foto’s die Cees Hoogesteger van het optreden maakte.

You may also like