Optreden 16 juni 2019

Het Zeeuwse saxofoon kwintet Meet5Reed speelt muziek van alle tijden en alle stijlen: klassiek, jazz en lichte muziek op rustige wijze. Met hun bijzondere groepsklank aangevuld met Cajon nemen ze u mee op een muzikale reis vol contrasten.Bekijk hier foto’s die Cees Hoogesteger van dit optreden maakte.

De Bellringers is een Nederlandse handbelgroep die met 12 jonge mannen een stuk of 37 handbells bespelen. Door met de handbells in een bepaalde volgorde te spelen kan je verschillende liederen grootst opvoeren. Dit brengt een mooi geluid met zich mee.

De liederen van de Bellringers kunnen verschillen van kerst, klassiek en wereldlijke muziek. De Bellringers treden op in de omgeving van Goes, in Nederland en in het buitenland.Luister hier naar “Pat-a-pan” van Bernard de la Monnoye en bekijk foto’s die Cees Hoogesteger maakte van dit optreden.

You may also like