Optreden 2 juni 2019

Dignus van Stee en Adriana Stevense vierden in augustus 1864 hun diamanten bruiloftsfeest.
Enkele inwoners uit Kruiningen kwamen op het idee het bruidspaar een muzikale hulde te brengen.
De muzikanten waren hierna zo enthousiast geworden dat ze besloten een muziekvereniging te beginnen, niet beseffende dat de Kruiningse bevolking in de 21e eeuw hier hen nog steeds dankbaar voor zou zijn. Want wat zou Kruiningen zijn zonder E.M.M.!

Dit jaar dus 155 jaar oud en nog steeds springlevend!
Dat blijkt zeker uit het programma dat E.M.M. deze ochtend heeft gespeeld. Een overwegend licht repertoire waarin de traditionele harmoniemuziek echter niet ontbreekt.
De muziek van E.M.M. en het enthousiasme van de muzikanten maakt van elk van de vele optredens van de harmonie een klein feestje!Beluister hier “Disney at the Movies” gespeeld door EMM en bekijk de foto’s die Cees Hoogesteger van het optreden maakte.

You may also like