Optreden 5 mei 2019

Het Senioren Orkest Zeeland is een harmonieorkest dat bestaat uit muzikanten van 55 jaar en ouder. Zij vinden elkaar wekelijks dinsdagmiddag in Kapelle om samen muziek te maken. De leden komen uit alle delen van Zeeland en treden zo’n tien keer per jaar op in o.a. verzorgingshuizen, dorpshuizen en daar waar zij worden uitgenodigd om een middag muzikaal te omlijsten. Het orkest bestaat uit 45 muzikanten die vaak al hun hele leven in allerlei muziekverenigingen actief zijn geweest en dat meestal nu ook nog zijn.

Zondag 5mei was voor het orkest een bijzonder optreden, dan mochten ze de aftrap doen voor weer een heel seizoen mooie optredens in de Manhuistuin.
Het orkest zorgde deze dag voor een mooi aangepast programma met muziek met een link naar de bevrijding.
Het orkest stond op deze dag o.l.v. dirigent Sjaak Laroes.

Beluister hier “Mood Romantic” van Johan Nijs en bekijk de foto’s van Cees Hoogesteger.

You may also like