Optreden 16 september 2018

De Bouw- en Infraharmonie Nederland (1981) bestaat uit leden afkomstig uit heel Nederland en is gelieerd aan de bouwsector in de breedste zin van het woord. Met relatief weinig maar wel intensieve repetities probeert het orkest jaarlijks een aantal aantrekkelijke concerten te geven op locaties in heel Nederland. De BIH bezoekt daarbij graag en zeer regelmatig het prachtige Zeeland.

Het repertoire bestaat uit een brede selectie van het harmonierepertoire. Muziek gecomponeerd voor harmonieorkest maar ook bewerkingen. Klassieke werken zoals opera ouvertures en lichtere muziek zoals filmmuziek. Ook tijdens dit Manhuistuinconcert kon u hiervan getuige zijn.

Het orkest wordt sinds de oprichting met hart en ziel geleid door
Dick Teunissen.

Bekijk hier de foto’s die Cees Hoogesteger van het optreden maakte.

You may also like